Hvordan rigge virksomheten for stadig raskere endringer?

Tema: Scenarioplanlegging

Når: kl. 08.00-09.30, 23.01.2020

Hvor: Spaces i Calmeyers gate 5, 0181 Oslo

Pris: Gratis

Foredragsholder: Ole Øyen (CEO) & Yvonne Hansen (Managing Consultant) 

Det skjer stadig skiftende endringer i dagens samfunn. Selskap som ikke følger med på endringer fronter stor risiko - så hvordan kan vi sørge for at selskapet er forberedt? I dagens frokostseminar lærer vi deg hvordan du kan bruke metodikken "The Mind of The Fox". Dette er en skarp og underholdende analyse av en revs sinn, og den identifiser spørsmål du bør stille før du forplikter deg til handling: hva gjør du og hva har du ikke kontroll på? Hva er sikkert og usikkert om fremtiden?

Ole Øyen, CEO i Karabin, har jobbet med mange omfattende strategiprosesser og har ikke minst hjulpet store og små virksomheter med å realisere gevinster. Han vil snakke om den strategiske delen av prosessen - hvordan selskaper kan definere spillet.

Yvonne Hansen, ledende konsulent i Karabin, har lang fartstid som Head of Digital. Hun har vært med på forretningsutvikling og omstillingsprosesser, og vil komme med tips og erfaringer knyttet til den operasjonelle delen av metoden - hvordan selskaper kan utføre spillet. 

Dørene åpner 08.00 og vi spanderer enkel frokost, kaffe og te. Faglig del varer fra 08.30-09.30. Karabin stiller med et knippe av sine rådgivere som vil være tilgjengelig frem til kl. 10.00

Velkommen!

 

ole-og-yvonne-frokostseminar