Lunsjseminar - Konkrete tips til effektiv møteledelse OBS! Ny adresse: Spaces Apotekergata 10

Tema: Møteledelse 

Når: 10. mars 2020 – kl. 11.00 

Hvor: Spaces  Apotekergata 10  

Pris: Gratis 

Foredragsholder: Anne Øvergaard Dahlberg - seniorkonsulent 

Opplever du at mye av arbeidstiden din går med til møter, men du er usikker på hvor mye verdi disse møtene faktisk skaper? Dette lunsjseminaret har som mål å gi deg noen konkrete og praktiske tips til hvordan du kan gjøre møtene dine mer effektive.   

Anne Øvergaard Dahlberg har erfaring med virksomhetsledelse, prosessforbedring og implementering av metoder og systemer fra ulike bransjer og har ledet møter fra styrerom til byggeplass. Anne kjenner derfor godt til fallgruvene innenfor workshops og møtevirksomhet og vet hvordan å skape effektive møter.  

«Konkrete tips til effektiv møteledelse» handler ikke om å finne opp hjulet på nytt, eller gjennomgang av komplekse, teoretiske rammeverk. Seminaret handler om å sette sunn fornuft i struktur og hvordan du på best mulig måte benytter tiden din i en travel hverdag.  

Anne vil med sine erfaringer gi deg en guide for hvilke fallgruver du bør unngå, og hvilke tiltak som gir deg en effektiv og verdiskapende møtehverdag.  

På lunsjmøtet vil du få: 

  • En struktur for bedre møtevirksomhet. 
  • Konkrete tips til hvordan du kan gjennomføre effektive møter. 
  • Innsikt i hvordan du kan implementere bedre møterutiner i din virksomhet. 

 

Lunsjmøtet passer for alle som ønsker å lære noen enkle tips som bidrar til bedre møteledelse – enten du jobber innenfor offentlig- eller privat sektor, i linja eller i prosjekt. 

Dørene åpner 11.00, og vi spanderer enkel lunsj, kaffe og te. Faglig del varer fra 11.15-12.30. Karabin stiller med et knippe av sine rådgivere som vil være tilgjengelig frem til kl. 13.00. 

Velkommen!